Svenska | Engelska

 

From Asia With Love
 

Om mig

Jag är en kvinna med många intressen

 Djur, natur, foto, flyg, hundsport och friluftsliv bland annat

Jag har tyvärr lärt mig att inte lita på människor tack vare alla svek och trauman jag varit med om. Därför ganska mycket enstöring.

Hundintresset började med min fosterpappa som tog mig med på hundspannsturer med Norsk Trekkhundklubb på fjället, vi hade egna draghundar samt två rottweiler hanar. Han körde även ambulanspulka på fjället. Man får plocka upp skidåkare med brutet ben och transportera till närmsta lämpliga väg för att möta upp ambulans eller helikopter om det är långt till väg.

Jag växte upp med hundarna samt både egen och lånade hästar och tillbringade det mesta av min lediga tid i skogen eller på fjället. Ofta med djuren med mig. Jag fiskade ofta och gärna och sålde torkade sjödjur som jag tjänade pengar på (snäckor, sjöstjärnor och diverse skal som jag lackade). Jag jobbade även lite med att städa på ett kontor. För pengarna köpte jag hästen, en Lyngshäst hingst som hette Lord. Jag har oerhört många härliga minnen från tiden med djuren men oerhört många tragiska minnen från min uppväxt i övrigt.

Copyright 2020 Tack Staten. Alla rättigheter reserverade.