Your Company

Slutet

Droppen

Läs mer

 

Början

En kamp för att få komma igång

Läs mer

 

Trafikförsäkrings-

föreningen

Nu blir det att försöka hjälpa andra

Slutet för kenneln?

Ja då tog det stopp.

Om jag inte får upprättelse på detta snarast så kommer kenneln www.racystar.com att läggas ned. Jag kommer enbart att ta hand om mina valpköpare och avsluta allt avelsarbete.

Torsdagens händelse (2020-05-28) var helt enkelt droppen

Jag var på väg till Gullspång för att få Pandra parad med en fin hane. Vi kom bara en bit ut på vägen när telefonen ringde. Det var kronofogden. Dom var på väg till mig och ville "bara prata" försäkrade dom mig om. Jag mötte dom, stannade och dom verkade först trevliga och skulle fortfarande bara prata. Jag undrade ju förståss vad som hänt då jag inte har några lån eller egna skulder. Då sa dom att skulden som uppkommit på bilarna jag gav bort till Ernås nu blivit så stora så de ville "prata om det". Den är fortfarande under utredning sa jag, ni kan väl inte börja ta något för en skuld som inte ens är korrekt?. Då började dom bli otrevliga. Dom skulle hem till mig, "prata" och nu även "titta". Jag sa att det var olämpligt för jag hade en tik som snart skall föda. Men eftersom dom är en myndighet och har rätt att åka hem till mig vare sig jag är med eller inte så fann jag inget annat val.

Dom gjorde en rad brott både mot mina regler och lagen, detta är polisanmält. Dom ville ha min Subaru, som är ett arv från pappa. Jag sa nej och ni kan ju inte forcera i ett ärende som är under utredning! Men Trafikförsäkringsföreningen hade börjat få lite bråttom när dom insåg att ärendet kanske skulle sluta med att "skulden" försvann, därför ville dom ha min bil nu på en gång. Jag visade dom vad jag kämpar med i form av blåsningen med avelshundarna och bilarna jag gav bort (sámma personer) och alla andra orättvisor jag varit med om (Se tidslinjen).

Jag förklarade att om ni gör detta så dömer ni hela kenneln och förstör mitt liv, för det lär vara droppen! Jag lär i så fall inte bara kämpa för att få någon typ av upprättelse på allt det gamla utan då får dom åka med på orättvisetåget, och bli alldeles offentliga på både denna hemsida och i alla utredningar. Det gillade dom inte utan ringde Polisen för det var ett hot.

Så om allting går alldeles på tok nu så ska jag se hur jag eventuellt kan få med personnamn här på sidan.

Det finns dessutom filminspelning på detta och den kommer så småningom att läggas ut här

Tiken blev dålig på natten och vid djursjukhuset i Skara blev det ett akut kejsarsnitt tidigt på morgonen

Så, jag gav bort två bilar till mina blivande delägare i kenneln, satte ut ett antal avelsdjur till dom som vi skulle samarbeta om (schäfer och grönlandshund) och som straff blir jag av med alltihop, alla blivande valpar samt får en räkning på dom två bortskänkta bilarna på en fantasisumma från Trafikförsäkringsföreningen. Som sedan Kronofogden under otrevliga omständigheter tar min privata bil för.

Densamma under tiden som "skulden" är under utredning på grund av sättet den blivit till på

Förfarandet under kronofogdens jobb resulterade i en tik som inte blev parad, en tik som fick förlösas med kejsarsnitt samt ett intensivt arbete varannan timme dygnet runt med valpar som måste flaskmatas för att tiken inte hade mjölk (för tidigt födda/kejsarsnittet). Går det över en timme så sjunker trombocyterna i blodet och valpen mister sin matlust och dör så småningom.

Den ene bilen stod inte ens på gården här över natten, den andra var min gamla bil som dom fick när jag köpte min nya.

Jag la en rulle bensinpengar i handskfacket åt dom och ringde och sa det när dom åkt härifrån med bilarna....Sedan blåste dom mig.

Jag hävdar ju att det var ett bedrägeri när dom lovade att skicka pappren samma dag som dom var påskrivna. Muntligt ja, svårbevisat ja, men likväl giltigt och man vill ju inte frivilligt utsätta sig för risk med fantasisummor...

Korkat av mig men elakt av dom och elakt av Statens långa armar att roffa åt sig för att jag var snäll. När Staten också tidigare gjort sig skyldiga till grova brott mot mig!

Min otur har varit brutal

Kapitel som kommer ut under veckan om jag hinner, men det tar tid att klippa ur boken

1: Husarresten! Tonåring, inga föräldrar eller kontaktnät

2: Kriminalvården, Svein jobbade "på kenneln". Olle Wing, pickupen, hundmat, Opeln

3: Spårar ur, ingen hjälp, hot, våld, stöld, misshandel, förlorad inkomst och avelsdjur, lidande, försök till flykt

4: Oasen, May Hemming, kvinnojouren, gänget utanför stadsbilden,

5: Sociala myndigheter, hjälp om jag skjuter hundar.

6: Dom rätt till matpengar, sjukhus, skjörbjugg, mager

7: Flyttning, stöld valp, Birgitta, Lotta, Polisstationen

8: Hjälp men med katastrof som följd. Mycket sjuk efter misshandel och näringsbrist, god man. som ställde till med ännu mer katastrof

9: K

Då denna sida skulle innehålla min bok, men istället får bli en protest-sida mot myndigheternas orättvisa och en förmodad tillhörande kamp för både mig själv och andra i liknande ärenden. Så plockar jag endast ut fragment ur boken och lägger in här så länge. Lite som bakgrundsinfo egentligen. Sidan skulle vara en betalsida med lösenord för att kunna "köpa" boken. Men det får bli senare.