Svenska | Engelska

 

From Asia With Love
 

Gården blir sönderslagen och min tik dör med valpar i magen
Flera liv går förlorade när min leonbergertik Edith dör med hela sin kull i sin stora mage. På grund av stress
Och kenneln mister en hel årsinkomst på det viset.
Sveaskog skulle ju plocka ned skogen här, ett stort område på alla sidor om kenneln. En del träd stod nära kennelanläggningen.

Jag vädjade att dom skulle ta bara på en sida i taget eller kanske bara två. Men dom vände bort huvudet och lyfte sina träd över mig och fortsatte arbeta. Alla hundar var sönderstressade och jag var såklart förtvivlad.

Dom mejade ned min uteplats, slog sönder allt där, krossade min jordkällare och dånet från den ena gammelgranen efter den andra som slog i backen var helt förfärlig. Att de måste avverka ok, men utan att höra av sig? Utan att ta hänsyn till djuren? Krossa saker som är mina?
Sedan tidigare har dom låtit sina träd falla över mitt hus, krossat skorstenen och trappan samt farstutaket. Reparation av taket har dom inte betalat. Försäkringsbolaget sa att när Sveaskog lovat att ta bort träden och inte gjort det så skall dom betala. Jag har inte fått en krona.

Film från kallvinden, trasigt tak efter Sveaskogs träd:
https://www.youtube.com/watch?v=22dulzi_Rsc Dom stängde igen alla våra stigar med sina toppar och krenar. Och då detta är från rejäl gammelskog så går det inte att gå i skogen runt kenneln alls längre. Stigen till ån är blockerad och det ligger så mycket snustorrt skräp i skogen så hundarna sticker ögonen ur sig om man försöker klättra över det för att komma fram. Det skulle vara borta i April senast. Dom har inte rört det än. Bilen är packad för flykt i fall av skogsbrand, dom har bäddat bra för det!!
Och sedan vägen....
Sveaskog körde sönder vägen ut till mig fullständigt
Filmklipp från hur ratten beter sig i bara en av hålorna på vägen hem, med valpar i bilen...
https://www.youtube.com/watch?v=gNZVY8Zk4vY 
Hur vägen såg ut längre ned, detta skulle valpköpare köra genom
https://www.youtube.com/watch?v=2gELbeHybbM 
Jag fick akut försöka laga vägen, timme efter timme, lass efter lass med grus i bilen och krossat tegel i botten. INTE EN KRONA har jag fått till vare sig bränslet eller materialet. Dom lagade hålet som blev bredvid min grushög för att min bil sjönk där varje gång jag fick backa intill för att ösa ur MIN grushög för att reparera efter deras maskiner.
Jag fick akut göra av med unga blivande avelsdjur för att de inte kunde vare sig biltränas eller miljötränas!

Massor av bilder, film och skriftliga svar kommer läggas ut här......

Copyright 2020 Tack Staten. Alla rättigheter reserverade.