Svenska | Engelska

 

From Asia With Love
 

Då tyckte Telia också att det var dags att leva rövare.

Både fasta telefonen och mobiltelefonen dog. Helt!
Det gick inte att nå försäkringsbolag, bank osv osv. Inte heller ringa efter hjälp.

Här kommer en rad inspelningar att publiceras och ni kommer inte tro era öron vad Telia hånar mig och krånglar med mig under tiden jag förtvivlat kämpar med allt detta här.

Hemtelefonen sa dom var min egen som var trasig, jag köpte en ny och då sa dom att den också var trasig.
Mobilen tyckte dom att där fick jag minsann prata med affären där jag köpt den, den var nästan helt ny! Jag köpe en till och ett kontantkort till den och bytte och testade men kom fram till att det måste vara abonemanget som felade. Dom påstod fortfarande att det nu var fel på BÅDA mobiltelefonerna OCH min egen hemtelefon. Det var ju panik med min tik som då fortfarande levde men jag ville ju ha möjlighet att nå veterinär, försäkringsbolag och annat om något skulle inträffa, särskilt med tanke på skogsmaskinerna runt kenneln dygnet runt.

Tills sist erkänner dom, och detta är inspelat!! Att felet berodde på att dom glömt uppdatera mitt mobilnät... Och katastrofen med den döda tiken ville dom inte vara med och ersätta, inte heller Sveaskog! Telia har dessutom tagit betalt för samtliga tre abonemang under tiden dom inte fungerade!

Dybar tid gick dessutom till spillo när dom krånglade och hånade mig och var ovilliga att hjälpa mig med vidarekopplingar och annat.

Kontantkortet fick jag dom att göra till ett abonemang, men då dog den telefonen också. Det var såklart fel på min telefon igen tyckte dom men till slut erkände dom att det var dom själva som glömt uppdatera nätet som jag sa tidigare. Mitt i katastrofen stod jag utan kontakt med omvärlden mer än Telia som gick att ringa, alla andra samtal bröts.

Copyright 2020 Tack Staten. Alla rättigheter reserverade.