Svenska | Engelska

 

From Asia With Love
 

(en liten notis, jag har fått göra om hela hemsidan, igen... Så nu tragglar jeg med dubletter och konstigheter på servern men tror jag har lyckats få ordning på det mesta)

En brutal berättelse om hur Staten med i synnerhet trafikförsäkringsföreningen utnyttjat en människa under flykt och katastrofer och tidvis sjukdom. Enstaka personer från Sociala myndigheter, God man, överförmyndare, en av förövarnas övervakare samt en rad andra håller varandra om ryggen för att dölja den här fasansfulla händelsen. Men nu ska allt fram..


Staten har rånat mig på mitt liv och här är berättelsen om hur det gick till.
Rent ekonomiskt är Staten skyldig mig hiskeligt mycket pengar och en från hjärtat innerlig ursäkt.

Dom har på ett kvalificerat och utstuderat sätt utnyttjat mig för att hålla ett större gäng kriminella narkomaner utanför stadsbilden.
Jag blev offrad och misshandlad, rånad och har levt på flykt i många år. kenneln blev offrad och djur har fått lida
Hur jag själv har mått psykiskt och fysiskt av behandlingen går knappt att beskriva. Jag vägde vid ett tilfälle 59 kg (jag är ganska lång) och kom in till sjukhuset medtagen och fick göra en akut operation när allt detta pågick som värst.

Min ekonomi har aldrig återhämtat sig riktigt och dom gånger den har gjort det någorlunda har Staten slaktat ekonomin igen för mig på de mest otroliga sätt. Allt helt lagvidrigt och dom anställde jag mött i detta har passat på att håna mig som sitt egen personliga nöje.

Allt kommer läggas ut här i minsta detalj, bit för bit. Försvinner jag så kan ni ju räkna ut varför...


I dag är det den femtonde Oktober 2020, nu först kan jag sätta mig ned en stund varje kväll och skriva här efter den senaste kängan dom gav mig

Åttiotalet:
Jag kom hit till Sverige från Nord-Norge tilsammans med en sambo. Jag var fortfarande i tonåren och drömde om ett liv med kennelverksamhet som mitt yrke. Vilket jag i dag har, ett  Aktiebolag som heter Racystar AB och en kennel med flera raser, med fokus på användbarhet, sundhet och mentalitet, mer om min kennel hittar du på min kennelsida
www.racystar.com
Jag gör mina hemsidor själv, tar mina egna bilder och sköter kenneln själv.


2020-05-18 Slutet för kenneln?
När jag är på väg för att få min Isländska fårhund Pandra parad ringer kronofogden. Jag träffar dom efter bara några sekunders färd utefter vägen. Dom är på väg till mig och skall "bara prata lite".

Jag vill inte ta hem dom, dels för att jag har en tik som snart ska föda och det är högst olämpligt med besök då och dels för att jag har bråttom iväg med min tik till parningen.

Dom säger att dom är en myndighet och kommer åka dit ändå vare sig jag är med eller inte vilket gör att jag ändå åker hem igen med dom i släptåg. Det ska gå fort och dom ska fortfarande bara "prata". Detta visade sig inte vara sant.

Väl nede på gården fick jag motvilligt öppna bommen, köra in och göra dom uppmärksamma på att dom inte fick gå ut till hundarna.

Det gjorde dom ändå för dom var en myndighet och hade rätt till detta. Jag protesterade och sa att det inte alls är nödvändigt. Om det skulle vara något så går ju allt att lösa på annat sätt. Dom gick runt vid hundgårdar och hus och till sist ställde dom sig vid Subarun och sa att dom skulle ha den..

Det tillåter jag inte sa jag, och hur kan detta komma sig? Det skulle handla om en skuld till trafikförsäkringsföreningen sa dom. Samt från "snickaren". Detta är två saker som jag har bestridit och som är felaktiga sa jag, ni kan inte ta något medan det är under utredning ju!

Jo det kunde dom

Men om jag måste betala "skulden" och strida med den sedan för att få tillbaka pengarna så gör jag ju heller det sa jag. Då skulle dom ha pengarna på plats, annars skulle dom ha bilen sa dom.

Det diskuterades och dom var medvetna om den felaktiga skulden. Det är säkert så som du säger sa dom (finns på film), det betvivlade dom inte. Men låta bli att ta Subarun ville dom inte. Jag får ju leonbergervalpar snart, då kan jag betala det. Om inte tiken stressar ihjäl sig här och nu eftersom ni envisas med att vara kvar på gården sa jag.

Men det ville dom inte, Subarun skulle med.

Till sist fick dom nyckeln till bilen för att jag skulle kunna få dom väck från min sönderstressade tik.

Tiken mådde så dåligt så hon fick förlösas med kejsarsnitt på grund av allt detta. Kostnaden har dom inte stått för

Tack staten

Valparna som förlöstes med kejsarsnitt och överlevde mot alla odds trots

den vidriga behandling kära Staten gav dom och deras mor

103088164_3615104015171324_162116692442408127_o.jpg

Och gissa vem som betalade notan? Inte Staten!

fakturarahab.pngOm "skulden"
Staten tar pengar från den dom kan få från, oberoende om det är rätt eller fel, i varje fall när det gäller trafikförsäkringsföreningen. Såhär brutalt kan det gå till:

Jag gav bort två bilar till familjen Ernås som jag då hade planer på att släppa in i företaget/kenneln: Dom hade redan fått ett antal avelsdjur på foder och samarbetet skulle bli ganska omfattande. Dom bor bara en liten bit härifrån.

Bilarna fick dom gratis, vi skrev papper och jag ringde försäkringsbolaget för att ta bort försäkringen.

Försäkringsbolaget tog bort försäkringen och allt var frid och fröjd. Jag hade ny bil och tog egen försäkring på den.

MEN... Dom skickade alldrig ägarbytet.... Mina påliteliga vänner, trodde jag...

Samtliga avelsdjur är kvar hos dom, de tar valpar på dom och jag kommer inte åt dom. Min schäferkull behöll dom hos sig, några fick jag hem senare. Jag hör mina hundar på kvällarna...

Förlust på valpar som skulle sålts och ännu mer förlust på tikar som skulle sparas
för vidare avel. Detta blev fyra år där inkomsten på kenneln överfördes från
kenneln till Ernås... Men kostnaderna på mig!

Dom får behålla hundarna, pengarna och dom två bilarna dom fick av mig.
Men eftersom dom körde olagligt med bilarna så får jag betala deras räkning.

Så då blev jag av med min fina nya Subaru XV! För att jag varit snäll och för att
jag litade på dom och för att Staten är brutalt orättvis. Värdet för mina hundar
är flera gånger skulden för bilarna dom fick av mig....


Så funkar Trafikförsäkringsföreningen, har du skrivit på och skickat iväg bil
och papper och dom låter bli att posta så är du såld!
Och det slutar inte där...

Trafikförsäkringsföreningen utnyttjar folk på flykt!
Dom är visserligen inte ensamma om det men det är liksom STATEN... som ju ska ta hand om sina innevånare...? Nej då gör man såhär istället:
När jag var på flykt under många hemska år och färdades mellan kvinnojour, besök hos diverse myndigheter för att söka hjälp, tält i skogen, skräckslagna försök att sköta mina djur medans gänget sov och sökande till fots efter annan bostad mm. Så kan Trafikförsäkringsföreningen/Staten se till att samla på sig en massa gottiga fakturor mot intet ont anande mig gällande förfalskade bilpapper som mitt x huserade med. Jag hade inte en aning om bilaffärer, papper eller annat liknande. Jag hade ingen bil eller körkort ens. Men ser du x et hade sämre möjlighet att betala varför man skickar hundratusentals kronor på mig, jag som inte ens hämtade posten på veckor/månader under dom värsta flyktperioderna

Smart va? För vet man inget då kan man ju inte överklaga och då är det lätt att få laga kraft och kunna sätta skulden på mig. Jag förstod att det samlades en del men jag trodde osökt att rätt skulle bli rätt trots allt. Men tji fick jag..

Nevroborrelios och bältros
En period blev jag mycket sjuk igen. Jag vaknade en morgon och kunde bara med ett nödrop komma upp på benen. Jag insåg att jag skulle behöva hjälp med hundarna och sedan ta mig till sjukhus. Dom två första jag frågade sa nej, den tredja tyckte det var helt okej att se till att alla hade vatten och fixa med dom tills jag var på benen. Från djupet av mitt hjärta, tack!

Jag fick blåsor från bältrosen i ena sidan av ansiktet och halsen, det såg förfärligt ut! Och smärtorna var hemska! (Sjukdomen kallas ibland för helveteselden och jag förstår exakt varför!)

Den utgick från översta nack-kotan sa läkaren och jag fick medicin mot både viruset och smärtorna. Smärtlindringen hjälpe inte så jag fick en riktigt otäck medicin (Lyrica) som trots allt hjälpe lite på natten.
Läkaren sa även att denna sjukdom oftast kommer när man blir nedsatt av en eller annan anlsedning, som annan sjukdom eller höggradig stress.

Det visade sig sedan att jag hade Nevroborrelios också, vilket ger en hel del otrevliga symptom men värst är trötthet och muskelsmärtor samt smärtattacker som sprider sig som en våg i kroppen.
Det här kommer sig av minst två fästingbett. Ett syntes tydligt och dom tog blodprov för både pågående infektion och en äldre, obehandlad sådan. Den senare var boven till Nevroborreliosen. Detta är behandlingsbart men alla katastrofer som kastat sig i vägen framför mig har effektivt stoppat min färd till Tyskland för behandling, för det får man inte här i Sverige tyvärr.

Dessa båda sjukdomar fick jag samtidigt och jag var duktigt ur spel ett tag.

Under tiden utnyttjar bland annat Trafikförsäkringsföreningen min taskiga sits och sedan händer följande:


Gården blir sönderslagen och min tik dör med valpar i magen
Flera liv går förlorade när min leonbergertik Edith dör med hela sin kull i sin stora mage. På grund av stress
Och kenneln mister en hel årsinkomst på det viset.
Sveaskog skulle ju plocka ned skogen här, ett stort område på alla sidor om kenneln. En del träd stod nära kennelanläggningen.

Jag vädjade att dom skulle ta bara på en sida i taget eller kanske bara två. Men dom vände bort huvudet och lyfte sina träd över mig och fortsatte arbeta. Alla hundar var sönderstressade och jag var såklart förtvivlad.

Dom mejade ned min uteplats, slog sönder allt där, krossade min jordkällare och dånet från den ena gammelgranen efter den andra som slog i backen var helt förfärlig. Att de måste avverka ok, men utan att höra av sig? Utan att ta hänsyn till djuren? Krossa saker som är mina?
Sedan tidigare har dom låtit sina träd falla över mitt hus, krossat skorstenen och trappan samt farstutaket. Reparation av taket har dom inte betalat. Försäkringsbolaget sa att när Sveaskog lovat att ta bort träden och inte gjort det så skall dom betala. Jag har inte fått en krona.

Film från kallvinden, trasigt tak efter Sveaskogs träd:
https://www.youtube.com/watch?v=22dulzi_Rsc 


Dom stängde igen alla våra stigar med sina toppar och krenar. Och då detta är från rejäl gammelskog så går det inte att gå i skogen runt kenneln alls längre. Stigen till ån är blockerad och det ligger så mycket snustorrt skräp i skogen så hundarna sticker ögonen ur sig om man försöker klättra över det för att komma fram. Det skulle vara borta i April senast. Dom har inte rört det än. Bilen är packad för flykt i fall av skogsbrand, dom har bäddat bra för det!!
Och sedan vägen....
Sveaskog körde sönder vägen ut till mig fullständigt
Filmklipp från hur ratten beter sig i bara en av hålorna på vägen hem, med valpar i bilen...
https://www.youtube.com/watch?v=gNZVY8Zk4vY 
Hur vägen såg ut längre ned, detta skulle valpköpare köra genom
https://www.youtube.com/watch?v=2gELbeHybbM 
Jag fick akut försöka laga vägen, timme efter timme, lass efter lass med grus i bilen och krossat tegel i botten. INTE EN KRONA har jag fått till vare sig bränslet eller materialet. Dom lagade hålet som blev bredvid min grushög för att min bil sjönk där varje gång jag fick backa intill för att ösa ur MIN grushög för att reparera efter deras maskiner.
Jag fick akut göra av med unga blivande avelsdjur för att de inte kunde vare sig biltränas eller miljötränas!

Massor av bilder, film och skriftliga svar kommer läggas ut här......

Då tyckte Telia också att det var dags att leva rövare.

Både fasta telefonen och mobiltelefonen dog. Helt!
Det gick inte att nå försäkringsbolag, bank osv osv. Inte heller ringa efter hjälp.

Här kommer en rad inspelningar att publiceras och ni kommer inte tro era öron vad Telia hånar mig och krånglar med mig under tiden jag förtvivlat kämpar med allt detta här.

Hemtelefonen sa dom var min egen som var trasig, jag köpte en ny och då sa dom att den också var trasig.
Mobilen tyckte dom att där fick jag minsann prata med affären där jag köpt den, den var nästan helt ny! Jag köpe en till och ett kontantkort till den och bytte och testade men kom fram till att det måste vara abonemanget som felade. Dom påstod fortfarande att det nu var fel på BÅDA mobiltelefonerna OCH min egen hemtelefon. Det var ju panik med min tik som då fortfarande levde men jag ville ju ha möjlighet att nå veterinär, försäkringsbolag och annat om något skulle inträffa, särskilt med tanke på skogsmaskinerna runt kenneln dygnet runt.

Tills sist erkänner dom, och detta är inspelat!! Att felet berodde på att dom glömt uppdatera mitt mobilnät... Och katastrofen med den döda tiken ville dom inte vara med och ersätta, inte heller Sveaskog! Telia har dessutom tagit betalt för samtliga tre abonemang under tiden dom inte fungerade!

Dybar tid gick dessutom till spillo när dom krånglade och hånade mig och var ovilliga att hjälpa mig med vidarekopplingar och annat.

Kontantkortet fick jag dom att göra till ett abonemang, men då dog den telefonen också. Det var såklart fel på min telefon igen tyckte dom men till slut erkände dom att det var dom själva som glömt uppdatera nätet som jag sa tidigare. Mitt i katastrofen stod jag utan kontakt med omvärlden mer än Telia som gick att ringa, alla andra samtal bröts.


Staten har rånat mig på mitt liv och här är berättelsen om hur det gick till.
Rent ekonomiskt är Staten skyldig mig hiskeligt mycket pengar och en från hjärtat innerlig ursäkt.

Dom har på ett kvalificerat och utstuderat sätt utnyttjat mig för att hålla ett större gäng kriminella narkomaner utanför stadsbilden.
Jag blev offrad och misshandlad, rånad och har levt på flykt i många år. kenneln blev offrad och djur har fått lida
Hur jag själv har mått psykiskt och fysiskt av behandlingen går knappt att beskriva. Jag vägde vid ett tilfälle 59 kg (jag är ganska lång) och kom in till sjukhuset medtagen och fick göra en akut operation när allt detta pågick som värst.

Min ekonomi har aldrig återhämtat sig riktigt och dom gånger den har gjort det någorlunda har Staten slaktat ekonomin igen för mig på de mest otroliga sätt. Allt helt lagvidrigt och dom anställde jag mött i detta har passat på att håna mig som sitt egen personliga nöje.

Allt kommer läggas ut här i minsta detalj, bit för bit. Försvinner jag så kan ni ju räkna ut varför...
Copyright 2020 Tack Staten. Alla rättigheter reserverade.